In 1983 is Collistar ontstaan in Italië

In 1983 is Collistar ontstaan in Italië het was een onderdeel van een Italiaans farmaceutisch bedrijf. Wij in Nederland kennen Collistar alleen als een cosmeticamerk dat staat voor schoonheid en altijd bezig is met innovatie op beauty gebied. Na 30 jaar weet Collistar nog steeds haar gebruikers aan haar te binden, door goed te luisteren en te kijken naar de behoeften van de consumenten. Wat Collistar zo uniek maakt, is haar drang naar innovatie en hoge kwaliteit cosmeticaproducten aanbieden welke symbool staan voor Italiaanse schoonheid in de wereld van cosmetica.

 

Collistar haalt haar inspiratie uit verschillende thema’s, zoals spa’s, hammam’s, beauty rituelen en cosmetische chirurgie. De cosmeticaproducten van Collistar geven de consument de extra luxe en verwennerij die ze verdienen. Zodat je ook thuis het gevoel hebt van een luxe spa.

In onze drogisterij en schoonheidssalon

In onze drogisterij en schoonheidssalon gebruiken wij al meer dan 10 jaar het merk Collistar, het geheim van Collistar’s succes is de extreem hoge kwaliteit en doeltreffendheid van de producten met een concurrerende prijs.
De enorme aandacht voor kwaliteit is in de loop der jaren alleen maar verder toegenomen, dankzij die toenemende behoefte aan nauwelijks waarneembare en luchtige texturen en exclusieve en smaakvolle verpakkingen, zijn deze producten alsmaar populairder geworden en vormen een uiting van stijl, elegantie en smaak. Kenmerken die typisch Italiaans zijn.