De veelzijdige dorpsdrogist waar je persoonlijk wordt geholpen met een professioneel advies.

Contact gegevens

Openingstijden

Maandag 09.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 08.30 tot 18.00 uur
Woensdag 08.30 tot 18.00 uur
Donderdag 08.30 tot 18.00 uur
Vrijdag 08.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 08.30 tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Schoonheidssalon & drogisterij

Eigenaresse Ans Tolman is het stralende middelpunt van de winkel. Zij vertelt: ‘Ik ben in 1986 begonnen met een schoonheidssalon onder mijn eigen naam. Die liep ontzettend goed en ik verkocht in mijn kleine winkeltje steeds meer producten. Toen heb ik besloten om mijn drogisterijdiploma te gaan halen en de salon uit te breiden met een drogisterij.

Ans heeft alles

Bij D.I.O. Drogisterij Schoonheidssalon Ans vind je alles. Het assortiment is door de jaren gegroeid. Naast de collectie reguliere gezondheids- en verzorgingsmiddelen zijn het de reformproducten en de homeopathie die opvallen. Het team van medewerkers bestaat uit negen personen. Van drogist tot gediplomeerd verkoper, allemaal zijn ze ook schoonheidsspecialiste. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je in de schappen de bekende namen Shiseido, Collistar, Louis Widmer, Bountiful en John van G. vindt. Altijd in zwang is D.I.O.’s eigen hoogwaardige huismerk Idyl en ook D.I.O.’s selectie van verantwoorde, groene producten Madelief behoort tot de toppers.

Blije klanten

‘Wat wij willen is dat mensen uiteindelijk met een blij gevoel ons pand weer verlaten’, aldus Ans. ‘Het is fijn om klanten te kunnen helpen met een goed advies. Om volledig op de hoogte te zijn, volgen we heel regelmatig trainingen op het gebied van gezondheid en verzorging. De mooiste beloning is het vertrouwen dat mensen in je hebben.’

Events en extra services

Een praktisch voordeel van D.I.O. Drogisterij Schoonheidssalon Ans zijn de bijkomende services. Je kunt er terecht voor je (pas)foto’s, DHL-pakketten, een leesbril, luxe parfums, beenmode en een schoonheids- of pedicurebehandeling. Twee keer per jaar zijn er in de winkel gedurende een week demonstraties van Shiseido en Collistar met zeer scherpe prijzen.

Bijzondere Services

  • Gratis parkeren
  • Fotoservice
  • Luxe parfumerie
  • Pedicure
  • Schoonheidsspecialiste