FotoQuelle voor al uw fotoafdrukken

FotoQuelle voor al uw fotoafdrukken

Met onze FotoQuelle fotokiosk die voor u klaarstaat, kunt u gemakkelijk en snel uw digitale foto’s laten afdrukken. U hoeft enkel een geheugenkaart, CD-ROM of USB-stick met de foto’s mee te nemen.

Hoe werkt de FotoQuelle?

Wanneer u foto’s of andere digitale afbeeldingen wilt printen op fotopapier, kunt u simpelweg bij ons binnenlopen. De foto’s die u wilt afdrukken dient u mee te nemen op een geheugenkaart, CD-ROM, USB of een Micro SD kaart. Het vervolg is eenvoudig:

  • U plaatst uw bestandsdrager in de fotokiosk.
  • Uw bestanden worden automatisch ingelezen.
  • U maakt een selectie maken van de gewenste foto’s, het formaat en het aantal.
  • De foto’s worden verwerkt en afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit.
  • Het afdrukken van uw foto’s gebeurt in het laboratorium van Fujifilm. Naast het afdrukken van foto’s kunt u op de FotoQuelle ook direct wenskaarten of cadeau artikelen bestellen. Zo kunt u gemakkelijk iemand blij maken met uw mooiste foto’s!

Pasfoto maken

Wanneer u een pasfoto nodig heeft voor bijvoorbeeld een nieuw paspoort. Kunt u hiervoor ook bij ons terecht. U kunt bij ons langskomen in Beetsterzwaag om direct een pasfoto te laten maken, welke ook direct voor u wordt afgedrukt. Hierdoor bent u dus in een aantal minuten klaar.

Foto's op CD-ROM of DVD branden

Wanneer u graag uw digitale bestanden van een SD-kaart of USB-stick op een CD-ROM of DVD wilt laten branden, dan is dit ook mogelijk. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw vakantiefoto’s gemakkelijk aan familie en vrienden laten zien.

De Direct Print afdrukken zijn mogelijk in de volgende formaten:

– 10×15
– 15×20

Dus, wilt u graag uw favoriete foto’s laten afdrukken op fotopapier van hoge kwaliteit? Kom dan langs en maak gebruik van onze fotoservice via de FotoQuelle fotokiosk.