Gelnagellak laten zetten?

Gelnagellak laten zetten

Bij Schoonheidssalon Ans kunt u ook terecht voor het zetten van gelnagellak. Wij gaan uiterst zorgvuldig en secuur te werk zodat u altijd tevreden bent met het resultaat. Omdat wij ook een drogisterij zijn, hebben wij altijd een ruim aanbod van verschillende kleuren (gel)nagellak. Bent u benieuwd of wij de perfecte kleur voor u hebben? Twijfel dan niet en bel ons via: 0512-382418.

Waarom Gelnagellak?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor gelnagellak in plaats van gewone nagellak. Zo is gelnagellak een stuk harder en gaat het dus langer mee. Daarnaast ziet het eruit als een acryl manicure.

Een behandeling bij Schoonheidssalon Ans

Dus u wilt gelnagellak laten zetten? Dan zijn er een aantal zaken waarop  u dient te letten. Het is namelijk belangrijk dat uw nagels goed verzorgd en gereinigd zijn alvorens wij de lak aanbrengen. Uiteraard kunnen wij dit voor u doen. Als dit in orde is zullen wij de nagellak aanbrengen. Er zal eerst een basislaag aangebracht worden, waarna de kleurlagen volgen met als laatst de toplaag. Tussen elke laag zal de lak moeten uitharden waardoor het superhard is en niet zomaar gaat schilferen. De laatste stap is het reinigen van de nagels, hierdoor verdwijnt de kleverigheid en zal de glans toenemen.

Wij zien u graag verschijnen in onze schoonheidssalon voor een behandeling. U kunt het beste, alvorens u komt, telefonisch een afspraak maken door te bellen naar: 0512-382418.

We ontvangen u graag in onze salon in Beetsterzwaag. Bel ons om direct een behandeling in te plannen. We zijn telefonisch bereikbaar via 0512-382418. Twijfelt u of een korte schoonheidsbehandeling iets voor u is of u heeft aanvullende vragen, ook dan kunt u ons bellen. Wij beantwoorden graag uw vragen!