Pedicure behandelingen

Pedicure bij Schoonheidssalon Ans

Zijn uw voeten toe aan goede en professionele verzorging? Dan bent u bij Schoonheidssalon Ans aan het juiste adres! Wij voeren met uiterste zorg een pedicure bij u uit. Hierdoor kunt u weer lange tijd genieten van goed verzorgde voeten en teennagels.

Goed verzorgde voeten

Als u bij ons een afspraak inplant doen wij er alles aan om uw voeten er weer goed verzorgd uit te laten zien. Wij hebben alle benodigde apparaten tot onze beschikking zodat u verzekert bent van een goed resultaat. Bij een pedicure behandelen wij uw teennagels en de nagelomgeving. Dus als u last heeft van een ingegroeide of schimmelnagel zullen wij dit voor u oplossen. Daarnaast verzorgen wij, indien gewenst, ook de rest van uw voeten door eelt te verwijderen evenals eventuele likdoorns.

Een pedicure afspraak maken

Dus u kunt wel een pedicure gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om een afspraak voor de verzorging van uw voeten in te plannen kunt u bij ons langs komen. Woont u niet in Beetsterzwaag maar in de omgeving? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0512-382418.

We ontvangen u graag in onze salon in Beetsterzwaag. Bel ons om direct een behandeling in te plannen. We zijn telefonisch bereikbaar via 0512-382418. Twijfelt u of een korte schoonheidsbehandeling iets voor u is of u heeft aanvullende vragen, ook dan kunt u ons bellen. Wij beantwoorden graag uw vragen!