Permanente Make-Up

Permanente Make-Up behandeling bij de Schoonheidssalon van Ans.

Bij een behandeling permanente make-up wordt door middel van een snel trillende dunne steriele naald over de huid bewogen. In de bovenste laag van de huid brengen we met pigmentvloeistof natuurlijke kleur pigmenten aan. De kleur wordt aangepast aan de huid, haar en oogtinten.

Het doel van permanente make-up is het beter accentueren van de ogen en de wenkbrauwen, zonder dat dit onnatuurlijk overkomt. Bij DIO Ans werken alleen gecertificeerde specialisten die met de klant meedenken voor het beste resultaat. Iedere huid & haar type is anders en heeft een andere benadering nodig.

Voor & Nabehandeling Permanente Make-Up

Permanente Make-up is geen eenvoudige ingreep en het is belangrijk dat u goed uitgerust bent en genoeg gegeten hebt. Eventuele medicijngebruik, allergieën of huidproblemen dienen vooraf aangegeven te worden. Drogisterij & Schoonheidssalon Ans is gecertificeerd om dit soort behandelingen uit te voeren. Hier* kan je meer informatie vinden over het veilig tatoeëren & piercen.

Na de behandeling krijgt u een schriftelijk uitleg waarin staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen ná uw behandeling. U dient de behandelde huid 48 uur droog te laten, dus geen water. Vaak duurt het twee tot zes weken voordat de behandelde huid genezen is. Ga hier dus hygiënisch mee om.

Bekijk hier de prijslijst of neem contact met ons op naar de mogelijkheden voor jou!

Welke mogelijkheden van Permanente Make-Up zijn er?

  • Wenkbrauwen
  • Eyeliner boven en onder
  • Dubbele eyeliner bovenooglid
  • Eyeliner boven
  • Eyeliner onder

Permanente make-up laat je er natuurlijk uit zien en is voor elk huidtype geschikt. Ideaal tijdens het sporten, zwemmen of zelfs het gebruik van de sauna.

We ontvangen u graag in onze salon in Beetsterzwaag. Bel ons om direct een behandeling in te plannen. We zijn telefonisch bereikbaar via 0512-382418. Twijfelt u of een korte schoonheidsbehandeling iets voor u is of u heeft aanvullende vragen, ook dan kunt u ons bellen. Wij beantwoorden graag uw vragen!