Definitief ontharen met VPL

Definitief ontharen met VPL

Bent u het zat om u steeds weer te moeten scheren of harsen? Dan is de nieuwe VPL ontharingstechniek wellicht iets voor u. Met deze techniek kunt u definitief afscheid nemen van haargroei op ongewenste plekken.

Hoe werkt VPL ontharing?

Ontharing via de VPL methode is te vergelijken met de IPL techniek. Net als IPL werkt VPL op basis van laserlicht. De pulsen worden geabsorbeerd door het pigment en de haartjes, waardoor het haarzakje vernietigt wordt. Dit noemt men ook wel laserontharing. Het verschil tussen IPL en VPL zit in de diepte die de lichtpulsen kunnen bereiken. Met VPL worden ook de dieper gelegen haarzakjes bereikt waardoor deze methode dus effectiever is.

De behandeling

Wanneer u een VPL ontharingsbehandeling wenst, kunt u bij ons terecht. Wij helpen u met het definitief verwijderen van uw ongewenste haar. Hiervoor maakt u telefonisch een afspraak of u komt even langs bij Schoonheidssalon Ans. Tijdens uw behandeling kunt u rustig in een comfortabele stoel liggen of zitten. Wij zullen met een speciaal VPL ontharingsapparaat u ontdoen van de ongewenste haren.

Tarieven VPL ontharing

Voor het aanvragen van de prijzen maakt u een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we het gehele proces, inclusief prijs met u door. Om direct dit gesprek in te plannen kunt u ons bereiken via: 0512-382418.

Voor- en nadelen

Aan de VPL behandelingstechniek zitten verschillende voor- en nadelen die voor u van belang kunnen zijn. Een mogelijk nadeel van de methode is dat het minder goed werkt bij lichte haren, deze  absorberen de lichtpulsen namelijk minder goed. De VPL techniek kent echter een aantal grote voordelen ten opzichte van traditionele manieren van ontharing. Zo kan er relatief grote oppervlakte huid gelijktijdig worden onthaart en duurt een behandeling hierdoor minder lang.

We ontvangen u graag in onze salon in Beetsterzwaag. Bel ons om direct een behandeling in te plannen. We zijn telefonisch bereikbaar via 0512-382418. Twijfelt u of een korte schoonheidsbehandeling iets voor u is of u heeft aanvullende vragen, ook dan kunt u ons bellen. Wij beantwoorden graag uw vragen!