Wimper extensions

Wimperextentions laten zetten

In onze schoonheidssalon in Beetsterzwaag kunt u professioneel en veilig wimperextentions laten zetten. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken maar u kunt natuurlijk ook bij ons langskomen.

Wat zijn wimperextensions?

Zoals de naam al doet vermoeden zijn wimperextensions een verlenging van uw wimpers. U kunt het vergelijken met extensions van uw haar. Als het ware worden uw wimpers langer gemaakt door er langere (synthetische) haren op te plaatsen. Extentions verschillen echter wel van nepwimpers, ze blijven namelijk langer zitten en hierdoor heeft u er dus langer plezier van! Daarnaast ziet het er ook een stuk natuurlijker uit, ze worden namelijk op uw eigen haartjes geplakt in plaats van de huid.

Het plaatsen van de extentions

Wanneer u graag een verfrissende look wilt proberen door middel van wimperextensions bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt langskomen om een afspraak in te plannen, maar uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken. Het plaatsen van de gewenste wimpers (Er zijn verschillende diktes en lengtes) duurt ongeveer 1,5 uur. Voor het bijvullen bent u ongeveer een uur kwijt. U bent na afloop verzekert van prachtige lange oogwimpers, die 3 weken tot 4 weken blijven zitten.

Enthousiast? Wacht niet langer en plan direct een afspraak in. U kunt ons bereiken via: 0512-382418.

We ontvangen u graag in onze salon in Beetsterzwaag. Bel ons om direct een behandeling in te plannen. We zijn telefonisch bereikbaar via 0512-382418. Twijfelt u of een korte schoonheidsbehandeling iets voor u is of u heeft aanvullende vragen, ook dan kunt u ons bellen. Wij beantwoorden graag uw vragen!