Shiseido van familiebedrijf tot wereldmerk!!

Shiseido is opgericht in 1872 waar ze hun eerste apotheek hebben gevestigd in de Ginza, een exclusieve en trendy winkelstraat in Tokio. De naam Shiseido kan worden vertaald als ‘Loof de deugden van de aarde’. De naam is geïnspireerd op een oud Chinees gedicht en belichaamt de filosofie van het merk. Tegenwoordig is Shiseido een wereldmerk met over de hele wereld een gemeenschap meer dan 46.000 werknemers. Het is actief in meer dan 80 landen overal ter wereld, en is qua omvang het 5de huidverzorgingsbedrijf ter wereld!

Voor elke huidverzorgingslijn

Shiseido formuleert voor elke huidverzorgingslijn een speciale geur, die de conditie van uw huid helpt verbeteren, alleen al door het ruiken ervan.
Shiseido haalt zijn ingrediënten uit de hele wereld om er zeker van te zijn dat alleen de meest hoogwaardige grondstoffen gebruikt worden. Ze hebben ook eigen kwekerijen waar ze ervoor kunnen zorgen dat de omgeving perfect is voor ingrediënten van stabiele kwaliteit; zo wordt gegarandeerd dat uw producten elke keer hetzelfde resultaat geven.
In onze schoonheidssalon gebruiken wij Shiseido al 40 jaar lang want Shiseido is meer dan alleen het hydrateren en het verhelpen van problemen: hij brengt uw huid in de beste conditie, boost het innerlijke vermogen van de huid om zichzelf te verbeteren.