Veel gestelde vragen over wimperextensions.

1Wat zijn wimperextensions?
Wimperextensions zijn synthetische wimpers die worden aangebracht op je eigen wimpers. Het resultaat is een mooi volle en lange set wimpers ook wel mascara look genoemd. Wimperextensions zijn semi-permanent, synthetische extensions die worden gelijmd een voor een op de natuurlijke wimpers. Extensies zijn blijvend voor 2-4 weken, afhankelijk van hoe snel uw natuurlijke wimpers uitvallen en hoe goed je zorg is voor de extensions.
2Hoe lang blijven wimperextensions zitten?
Ongeveer 2-4 weken als je ze met zorg behandelt. Vergeet niet dat dit een semi-permanente schoonheids procedure is .Wimper extensions zullen geen drie maanden blijven, dit is valse reclame door salons en onervaren mensen.
3Laten de wimperextensions mijn eigen wimpers uitvallen?
Nee absoluut niet. De wimper heeft een cyclus en ze worden voortdurend vervangen zoals het haar op je hoofd. Het is normaal dat je wimpers uit vallen op een natuurlijke snelheid en extentions versnellen deze cyclus niet.
4Ik heb nieuwe extentions laten aanbrengen enkele dagen geleden maar ze vallen uit – waarom?
Zoals hierboven uitgelegd hebben wimpers een groei cyclus maar het is onmogelijk om te zien wanneer deze zullen uitvallen Elke dag kunnen er 3-5 natuurlijke wimpers uitvallen, maar meestal merken we hier niets van.
5Hoelang duurt het zetten van wimperextensions?
Voor een nieuwe set boeken wij altijd een 1,5 uur en voor het bijvullen een uur.
6 Kan ik met wimperextensions nog make-up op doen?
Dat kan, alleen je hebt geen mascara nodig maar dat zal je dan wel ondervinden net als een eyeliner heb je dan eigenlijk niet nodig. Let wel op als je de make-up eraf haalt je geen producten gebruikt met olie erin dit kan namelijk ervoor zorgen dat de lijm loslaat.
7Wanneer moet ik bijvullen?
Als je constant een volledige set wimpers wilt behouden moet je ervan uitgaan dat je tussen de 2-4 weken terug moet komen.
8Zijn de wimperextentions beschikbaar in verschillende lengtes en diktes ?
Ja, wij hebben verschillende lengtes en diktes.
9Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?
Iedereen van elke leeftijd kan wimperextensions hebben toegepast zolang er de natuurlijke wimpers zijn om de extentions op te lijmen.
10Ik heb mijn wimperextentions ergens anders laten zetten maar ze zijn een ramp. Kun je me helpen?
Wij kunnen altijd de extentions verwijderen en wij kunnen eventueel nieuwe perfect uitziende wimpers aanbrengen afhankelijk van wat je wilt.
11Kunnen de wimperextensions verwijderd worden?
Ja ze kunnen worden verwijderd, dit is geen gratis dienst je betaald hiervoor €10.-

We ontvangen u graag in onze salon in Beetsterzwaag. Bel ons om direct een behandeling in te plannen. We zijn telefonisch bereikbaar via 0512-382418. Twijfelt u of een korte schoonheidsbehandeling iets voor u is of u heeft aanvullende vragen, ook dan kunt u ons bellen. Wij beantwoorden graag uw vragen!